Retinaszkennert is kap a Vivo X5 Pro?

Hirdetés

Május 6-án vagy 7-én érkezhet a Vivo X5 Pro állítólag Snapdragon 615-ös SoC-vel, hathüvelykes képátlóval, 32 megapixeles szelfikkel, 2,5D (ívesre csiszolt) védőüveggel és Android Lollipoppal. Ennyit eddig is lehetett sejteni az első QHD-s mobil gyártójától (az X5 Pro valószínűleg Full HD-s készülék lesz), a legújabb hírek azonban újabb érdekességgel szolgálnak.

A mostani X5 Pro poszteren ugyanis jól láthatóan egy szem és egy védőpajzs foglal helyet néhány indítóikonnal szemben, ami erősen céloz egy újfajta védelmi rendszerre egy különleges biometrikus szenzorral. Persze azt még nem tudni, hogy egy fejlett retinaszkennerről, avagy a ZTE Grand S3-hoz hasonló, az előlapi kamerát használó rendszerről van-e szó. Az utóbbi a felhasználó szeméről készét fényképet és elemzi ki a szemekben található ereket a képernyőzár feloldásra.


A ZTE Grand S3 megoldása az előlapi kamerát használja a szkennelésre [+]

Azóta történt

  • A TENAA fedte fel a Vivo X5Max s-t

    A kínaiak újdonsága MediaTek MT6752 chipsettel érkezik, a másik nagy érdekessége pedig az, hogy a 4150 mAh-s akku ellenére igen karcsú marad.

  • Bemutatkozott a Vivo X5Pro

    Leleplezte legújabb készülékét a vállalat, mely a 5,2 hüvelykes, Full HD felbontású Super-AMOLED panel mellé SNapdragon 615 SoC-t kapott.

  • Vivo X6 előzetes érkezett

    Bár sokan mára várták az Xplay 5S leleplezését, a jövő év elejéig alighanem a színfalak mögött marad, a gyártó viszont közzétett egy előzetest az X6 phabletről.

  • Divatbemutatón bukott le a Vivo X6?

    A feltörekvő Kínai gyártó hamarosan bemutatkozó készülékét a Harper's Bazaar China két munkatársa leplezhette le idő előtt.

Hirdetés