Rendesen megdolgozták a OnePlus 3-at

Hirdetés

A OnePlus 3 jelenleg az egyik legjobb ár/érték arányú készülék a piacon, hiszen a meglehetősen szép készülékházba csomagolt mobil 5,5 hüvelykes, Full HD felbontású kijelzőt, Snapdragon 820 chipsetet, 6 gigabájtnyi rendszermemóriát, valamint 64 gigabájtos adattárolót és 16 megapixeles kamerát kínál, méghozzá 125 ezer forintért, ami jóval alacsonyabb, mint amennyibe a konkurens termékek kerülnek.

Na de mennyire bírja a nyüstölést a külső? Erre a fenti videó próbál választ adni, ahol igen kemény tortúrának teszik ki a mobilt: először megpróbálják megkarcolni a kijelzőt, majd természetesen a hátlap sem marad éles eszközökkel való találkozás nélkül. Ha ez nem lenne elég, akkor elég forró körülményeket is teremtenek a telefon számára, és megpróbálták minden erővel meghajlítani. Az eredmény egész jó, érdemes megnézni a kisfilmet.

Előzmények

  • Nem használja ki a 6 gigabájt RAM-ot a OnePlus 3

    Az ár/érték bajnok csúcskészülék drákói szigorral bánik a szabad memóriával.

  • HTC 10 - tízpróba

    A tajvani gyártó leváltotta a One-szériát, és áprilisban bemutatta legújabb csúcsmodelljét, ami továbbfejlesztett UltraPixel kamerát, BoomSound hangszórópárt és felső kategóriás hardvert kapott.

  • 1000 OnePlus 3-at már hétfőn elő lehet rendelni

    Ezer szerencsés vásárló már a bejelentés előtt kosárba helyezheti az új OnePlus csúcskészüléket, bár csak a leleplezés után indul a kiszállítás. Megérkezett az első előzetes.

  • Snapdragon 820-at kapott a Zuk Z2 is

    Ahogy az idei év legtöbb androidos csúcsmodellje, és a Zuk Z2 Pro, úgy a kisebb fivér is Qualcomm Snapdragon 820-at kapott. Nem lesz gond a Full HD-s kijelző meghajtása.

Hirdetés