Rekordeladásokkal zárta a negyedévet az LG

Hirdetés

Az G3-mal az LG nem csak egy kitűnő telefont alkotott, hanem sikerült az erényeit a felhasználókkal megismertetni, nem véletlen tehát, hogy a készülék a koreaiak eddigi legsikeresebb okostelefonja. ami a harmadik pénzügyi negyedév eredményein meg is látszik. Az LG összes divíziója együttvéve 14,92 billiárd wonos (3,45 billió forintos) bevételt termelt, ami 7,4 százalékkal magasabb, mint tavaly ilyenkor, a profit pedig 461,3 milliárd wonra rúgott (106 milliárd forint), ami az LG sajtóközleménye szerint közel a duplája a tavalyinak.

LG G3
A G3 volt a negyedéves siker egyik kulcsa

A legjobban a mobilos divízió teljesített rekordmennyiségű, 16,8 millió értékesített okoskészülékkel (telefon, phablet és tablet), ami 39%-os növekedést jelent 2013 hasonló időszakához képest, a részleg eddigi legmagasabb profitját összehozva. Az LG döntése tehát, miszerint a nagy képernyős G3-ra tette fel zsetonjait, kifizetődött, és nem csak az alapkészülék, hanem annak többféle mostanában megjelent variánsa is az újabb sikeres negyedév záloga lehet.

Azóta történt

Előzmények

  • LG G3 S - mini-helyett-S

    Megérkezett a G3 kistestvére, amely a QHD-s sorozatindító számos jó tulajdonságát megtartotta, viszont több erénye az árképzés áldozatává esett.

  • Hivatalosan is bemutatkozott az LG G3 Stylus

    A méretek megmaradtak, de QHD helyett qHD kijelzővel és kapacitív érintőceruzával érkezik a G3 család friss tagja, a G3 Stylus

  • Érkezik az LG G3 Stylus

    Egy promóvideóban leplezte le a G3 sorozat legújabb tagját az LG, a kapacitív tollal rendelkező G3 Stylust.

  • LG G3 - mindent a szemnek

    Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.

Hirdetés