Publikus bétát kapott az iOS 8.3

Hirdetés

Korábban már volt szó arról, hogy az Apple szoftveres szempontból más stratégiára térhet át, hiszen az iOS 8 a kiadásának idején rengeteg hibával rendelkezett, amit azóta sem sikerült maradéktalanul kijavítani. A kezdeti nehézségeknek az lehetett az oka, hogy nagyon kevés visszajelzést kaptak a cupertinóiak, egyszerűen nem volt elég tesztelésre jogosult felhasználó az adatbázisban. Az almás vállalat viszont ezen szeretne javítani a jövőben, így olyan lépésre szánta el magát, ami új irányba terelheti az iOS fejlődését.

Ugyan az iOS 8.2 a hétfői sajtótájékoztatóval egy időben vált letölthetővé, ám az Apple már az iOS 8.3-on dolgozik, melyből most egy publikus béta változatot is kiadtak. Ehhez nem kell mást tenni, mint a hivatalos weboldalon beregisztrálni, és máris telepíthető lesz a legújabb kiadás előtti verzió. Egyelőre még néha akadozik a szolgáltatás, így érdemes többször próbálkozni, ha a letöltési link nem jelenik meg elsőre. Természetesen ebben az esetben vissza lehet tenni az utolsó végleges verziót, ami az iTunes-on keresztüli szoftvertelepítéseknek megfelelően végezhető el. Az iOS 8.3-mal egyébként frissül az üzenetkezelő, plusz számos más, egyelőre még ismeretlen hibajavítást is tartalmaz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények

  • 68 százalékon áll az iOS 8

    Az Apple legújabb generációs operációs rendszerét már a készülékek több mint kétharmadára feltelepítették.

  • Apple iPhone 6 Plus - szükség törvényt bont

    Az Apple soha nem látott méretű iPhone-t dobott piacra, hogy saját pályáján verje meg a Samsungot. Megváltozott formavilág, új iOS, fejlesztett kamera... elég ez a sikerhez?

  • iOS 8 rendszerbemutató

    Az Apple legújabb generációs operációs rendszere nem hoz akkora változásokat, mint elődje, ám még így is számos hasznos funkcióval bővült, amiket a felhasználók örömmel fogadnak majd.

  • Apple iPad Air - szállj fel magasra

    Az amerikai vállalat frissítette táblagépes termékportfólióját, az elnevezés pedig igaznak bizonyul; az új készülék tényleg nagyon könnyű és rendkívül gyors lett.

Hirdetés