Publikus a MIUI 8 Beta

Június elseje a nemzetközi gyermeknap, és a Xiaomi évről évre kedveskedik valamivel a rajongóinak ennek alkalmából. Tegnap a közelgő MIUI 8-as főverzió béta változatának nyilvános közzététele volt a nagy esemény, a kapcsolódó fájlokat az alábbi oldalról lehet elérni.


[+]

Első körben a Xiaomi Mi5 , a Mi Max, a Mi Note, a Mi 4, a Mi 3 és a Mi 2/2S eszközön próbálható ki a MIUI 8 béta, azt persze figyelembe kell venni, hogy ezek a ROM-ok nem a MIUI nemzetközi, hanem kínai variánsai, Play Áruház és Google-szolgáltatások nélkül. A MIUI 8 érkezését a Xiaomi május 10-én jelentette be, 16-tól lehetett a béta programra regisztrálni, tegnap indult a publikus tesztelés és június 17-n érkeznek a fejlesztői ROM-ok. A végleges változat ezt követően, várhatóan heteken belül befut.

Azóta történt

  • Üzleteket nyit a Xiaomi

    A kínai vállalat immár az offline értékesítésbe is belekezd, rengeteg boltot fognak a közeljövőben megnyitni.

Előzmények

  • Xiaomi Mi 5 - ötcsillagos ajánlat

    Elérkezett hozzánk az ismert kínai gyártó legfrissebb csúcsmodellje, a végeredmény nem lehet kérdéses: a Xiaomi ismét komoly alternatívát mutatott a zászlóshajóra vágyó közönségnek.

  • Xiaomi Redmi 3 - szépségbe zárt szörnyeteg

    Mutatós fémház, nyolcmagos rendszerchip, visszafogott méret és kolosszális akkumulátor a középkategória alsó felében – a Xiaomi már megint odapörköl a konkurenciának.

  • Xiaomi Mi 4c - színes regényhős

    Visszafogott méretben erőteljes okostelefon: erre vágynak nagyon sokan, a piac mégis szűkös. A Xiaomi most korrekt eszközt tudott használható méretű házba préselni.

Hirdetés