Porsche Design helyett csak RS Ultimate Design

Ahogy az lenni szokott, különleges kiadásban jelent meg a Huawei Mate 60 Pro+, de ezúttal a Porsche arculata nélkül.

Maradt az RS és a Design, a Porsche márkajelzést viszont az Ultimate megjelölés váltotta a Mate 60 széria legújabb modelljénél, ami valójában egy Huawei Mate 60 Pro+, csak menőbb gúnyában. A fekete és vörös (bár szerintem jó lesz az burgundinak is) színben pompázó készülék specifikáció szerint pontosan ugyanazt tudja, mint a többek között kétirányú műholdas kapcsolatra is képes Mate 60 Pro+, de a felárért cserébe jár néhány extra.

[+]

Például a gyönyörű árnyalatú kerámia hátlap, az egyedi hátlapi dizájn és a nyolcszögletű kamerasziget, ami még karakteresebbé teszi az eszközt. Ezen felül csak immateriális kiegészítőket élvezhetnek a tulajdonosok, amit a Huawei Carddal vehetnek igénybe. Ilyen az utasbiztosítás, a VIP reptéri váró, a jogsegélyszolgálat vagy a lovaglóiskola.


[+]

Illetve még néhány dolog, lásd a mellékelt ábra, amit nem pontosan tudunk, hogy hol és milyen formában érvényes, de Kínában biztos, ahol az RS Ultimate Design Mate 60 Pro+-t  16/512 GB-os kiszerelésben 600 ezer forintnak megfelelő összegért lehet megvásárolni, 1 TB belső tárhellyel pedig 655 ezernyi helyi pénzt kell otthagyni érte. Plusza a tok, ha arra is igényt tartunk, bár a kerámia nem a karcolódásról híres. Csak ne nagyon ejtsük le.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés