Hirdetés

Periszkópos kamerát tesztel az S11-hez a Samsung

A jövő év elején bemutatkozó Samsung csúcsmobil kamerarendszeréről beszélnek a dél-Koreai iparági források.

Lassan elkezdhetünk készülni a jövő év eleji, szokásos csúcsmodell-dömpinggel kapcsolatos hírekre, a legtöbb gyártó szinte biztosan elhozza majd a várható modelljeit, a Samsung egészen biztosan készül már a Galaxy S11-szériával, erről már dél-koreai források is beszélnek.


[+]

Állítólag a MecaTech Systems által nyújtott tesztrendszer segítségével finomhangolják a periszkópos kamerát, ami 5-szörös optikai zoomra lesz képes, de egyébként a hátlapi kameranégyesnek lesz egy 108 megaixeles fő egysége, ami a házon belülinek mondható Samsung Electro-Mechanics által kerülhet a mobilokba. Állítólag egy spektrométerrel is készülnek, ami tárgyak részleges kémiai elemzésre is alkalmassá teheti a mobilt, így meg tud majd tippelni ételekkel kapcsolatos kalóriamennyiségeket, italokkal kapcsolatos alkoholtartalmat.

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt

    Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.

Hirdetés