Optimus L9 – légiesen könnyed óriás

Az Optimus G mellett egy valamivel kompaktabb és valószínűleg jóval olcsóbb, 4,7 hüvelykes megjelenítővel szerelt mobillal is előrukkolt az LG, mely az Optimus L sorozat csúcsmodelljeként lesz elérhető. Az egyszerű és elegáns vonalakkal operáló jövevény technikai fronton a felső-középosztályt képviseli, bár közel sem olyan jól felszerelt, mint a gyártó igazi csúcsmodellje. Az elsősorban L-egáns vonásaival hódítani kívánó jövevény a hatalmas IPS megjelenítője mellé 5 megapixeles fő és VGA másodlagos kamerát, 1 GHz-es kétmagos processzort, 1 GB RAM-ot, 4 GB belső memóriát, microSDHC bővítőhelyet, 44-ről 64 nyelvre fordító QTranslator írásfelismerő szoftvert és 2150 mAh kapacitású akkumulátort kapott. Az Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapokon nyugvó, de később minden bizonnyal Jelly Bean rendszerre is frissíthető 131,9x68,2x9,1 milliméteres és 125 grammos LG Optimus L9 várható ára és piaci premierjének időpontja egyelőre nem ismert.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • LG Optimus G – a csúcsragadozó

    Négymagos Snapdragon Krait processzorral, 4G LTE hálózati támogatással és 4,7 hüvelykes True HD IPS kijelzővel érkezik az LG idei csúcsmobilja.

  • Európába jön az Optimus Vu

    Snapdragon S3 helyett Tegra 3 processzorral érkezik az LG hatalmas felületű kijelzővel szerelt okostelefonjának európai kiadása.

  • ICS frissítést kap az Optimus 2X?

    A korábbi visszakozás ellenére mégis úgy tűnik, hogy az LG tovább vizsgálja az Optimus 2X Ice Cream Sandwich frissítési lehetőségeit.

  • LG Optimus L5 - nem épp optimális

    Az új Optimus család középső tagja is eljutott hozzánk, amely kellemes külsővel, elég magas árral és gyenge kijelzővel igyekszik vonzó lenni.

Hirdetés