Optimus G2 – Full-HD kijelzővel?

Hirdetés

Az unwired view bennfentes informátorai szerint az LG felgyorsította az Optimus G utódjának fejlesztési ütemtervét, mely így 2013 második fele helyett már jövő májusban a boltok polcaira kerülhet. A várhatóan már Android 5 „Key Lime Pie” alapokon nyugvó csúcsmobil mielőbbi premierjével a dél-koreai gyártó a Samsung és a HTC hasonló ajánlatait szeretné beelőzni, hiszen az egyre kiélezettebb piaci versenyben egy-két hónap előny is komoly forgalom- és nyereségnövekedést jelenthet. Pletykák szerint az Optimus 2 fejlesztésén az LG több részegysége is együtt dolgozik, mely révén a végtermékben a komponensek tökéletes összhangban működhetnek. Az LG jövő évi csúcsmodellje az előzetes információk szerint 5 hüvelykes, 1080 x 1920 képpontos kijelzőt, 2 GHz-es négymagos Qualcomm Snapdragon S4 Prime MSM8974 processzort és 4G LTE adatátviteli képességet is tartogat a repertoárjában, tehát egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy 2013 a Full-HD megjelenítős csúcsmobilokról fog szólni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • Android 4.2 bemutató

    Felhasználói fiókokkal, képernyőkímélővel, új kamerafunkciókkal és zárolt képernyőre pakolható minialkalmazásokkal támad a legújabb robot.

  • LG Optimus True HD LTE - olcsó száguldás

    A True HD LTE negyedik generációs hálózatok támogatásával és relatíve alacsony árával tűnik ki a tömegből az Optimus sorozat többi tagja közül.

  • LG Optimus L9 - nagyravágyóknak

    A koreai gyártó újdonsága a 4X alatt marad tudásban, de trendeknek megfelelő mérettel kecsegteti a jövendő vásárlókat.

  • Nyereséggel zárt az LG Mobile

    A növekvő okostelefon eladásoknak köszönhetően végre pozitív hírekkel szolgált az LG Mobile.

Hirdetés