Hirdetés

Oppo N1 – 80 euróval olcsóbban

A kiemelkedő ár/érték arányú készülékeiről ismert Oppo hosszú ideig csak Kínában volt jelen ajánlataival, ám az Oppo Style online áruház megnyitásával a világ számos országában hivatalos forgalmazóvá vált. Az adók és vámok miatt a telefonok végleges ára persze magasabb mint az ázsiai régióban, és a szervizelés is csak postai úton oldható meg, de a gyártó különféle csábító ajánlatokkal igyekszik feledtetni mindezt a potenciális vásárlókkal. A legújabb akciója az elforgatható kamerával szerelt N1 jelű készülékét érinti, mely 16 GB-os változata 449 helyett 369 euróért, azaz napi árfolyamon 113 500 forintért is elvihető, míg a 32 GB-os variáns csupán 30 euróval kerül többe, vagyis nagyjából 123 000 forintért vihető el.

Az 5,9 hüvelykes Full HD megjelenítővel szerelt készülék műszaki paramétereit tekintve valamivel elmarad a piac legerősebb ajánlataitól, hiszen a Qualcomm legfürgébb lapkája helyett a valamivel gyengébb, 1,7 GHz-es négymagos Snapdragon 600 processzor köré épül, és nem kevesebb mint 213 grammot nyom a mérlegen. Az Android 4.2 Jelly Bean operációs rendszert futtató 170,7 × 82,6 × 9 milliméteres készülék legnagyobb dobása minden kétséget kizáróan a diffúz LED villanóval ellátott 13 megapixeles kamerája lehet, mely tetszőleges szögben képes részletgazdag fotók és Full HD videók rögzítésére. Az Oppo N1 LTE modemmel nem rendelkezik, de a fentieken túl 2 GB operatív memóriát, fixen beépített 16 vagy 32 GB belső memóriát, és 3610 mAh kapacitású akkumulátort kapott.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

  • Bemutatkozott az Oppo R1S

    Qualcomm processzorral, LTE modemmel és fejlettebb kamerával érkezik az Oppo frissített középkategóriás okostelefonja.

  • Bemutatkozott az Oppo Joy

    Belépőszintű kétkártyás Android-alapú okostelefonnal bővítette termékpalettáját az Oppo.

  • Pénteken debütál az Oppo N1 Mini

    Elforgatható kamerával szerelt okostelefon vázlata bukkant fel az Oppo Weibo közösségi oldalán.

  • Fotókon az Oppo N1 Mini

    A részletes adatlap és látványtervek után élőfotókon is felbukkant az Oppo második, elforgatható kamerával szerelt készüléke.

Előzmények

Hirdetés