Olcsó 64 bites Xiaomi tablet érkezhet

A Tegra K1-gyel felvértezett, bivalyerős Xiaomi Mi Pad remekül fogy Ázsiában, többek között kellemes árképzésének köszönhetően, friss információk szerint a feltörekvő kínai gyártó pedig az alsóbb kategóriákban is remek ajánlattal kíván előrukkolni.

A Xiaomi 2014811-ről egyelőre mindössze annyi derült ki a GFXBench adatbázisából, hogy HD felbontású, 9,2 hüvelykes megjelenítőt, Snapdragon 410-es rendszerchipet, 1 gigabájt RAM-ot és Adreno 306-is IGP-t kaphat. A belső tároló 8 gigabájtos lehet, az adatbázis pedig SIM kártyás megoldásra enged következtetni. Korai lenne még az árról beszélni, mindenesetre a Xiaomi sokszor pakol készülékeibe a megszokottnál egy kategóriával erősebb hardvert, a Snapdragon 410 pedig a középkategóriában szokott felbukkanni.

Azóta történt

Előzmények

  • Kontrollert dobott piacra a Xiaomi

    Mobiltelefon, tablet, médialejátszó és aktivitásmérő eszközök után a Xiaomi újabb termékkategóriában próbálja ki magát: érkezik Bluetooth kontrollerük!

  • Xiaomi Mi 4 - MInőségi irány

    Szinte még forró, olyan friss újdonság futott be hozzánk. A Xiaomi új csúcsmodellje egyértelműen jelzi, hogy komolyan kell venni a kínai gyártókat.

  • Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak

    Igazi csemege került a szerkesztőségbe. A kínai Xiaomi csúcstelefonja, a MI-3 nem mindennapi teljesítményt nyújt és persze mi leginkább csak álmodozhatunk róla.

Hirdetés