Hirdetés

Októberben érkezik a OnePlus Buds Z2

A Buds Pro után egy kedvező árú, ANC-s alternatívával is készül a gyátó.

Új TWS fülessel készül a OnePlus, méghozzá a tavalyi Buds Z következő generációjával. A legkomolyabb újítás a három mikrofonnal támogatott aktív zajszűrés és a kiszivárgott renderek alapján a formaterven is csiszoltak kicsit, ami a szálzaj kezelésében segíthet. A bemutató elvileg már októberben esedékes, addig is a Giznext biztosítja az exkluzív információkat a termékről.


[+]

A 11 millimáteres hangkeltőkkel dolgozó Buds Z2 szintén rendelkezik IP55-ös védettséggel, de nem csak a fülesekre gondoltak. A töltőtok is kapott némi védelmet a fröccsenő víz ellen egy IPx4 erejéig. A Bluetooth 5.2-es verziószámra ugrik, viszont a kodektámogatás alapszintű marad, be kell érni az AAC és SBC átvitellel.


[+]

Komolyabb fegyvertény az üzemidő növekedése, ami tokkal-vonóval 27 óra aktív ANC mellett és 38 óra zajszűrés nélkül. A 4,6 grammos fülesekbe 40 mAh-s akku, ez 5 órányi zenehallgatás jelent zajszűréssel és 7 óra üzemidőt anélkül. Az 520 mAh-s tokot Type-C USB porton lheet tölteni, nulláról száz százalékra 90 perc alatt. Vezetékmentes töltés ebben a kategóriában sajnos egyelőre nem jár.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés