Hirdetés

Október 31-én startol el a Honor Magic 2

A Honor Play európai bemutatóján George Zhao egyszer csak előrántott a zsebéből egy készüléket, aminek lényegében az egész előlapját kijelző borította, a szelfikamera ugyanis a hátlap felcsúsztatásával bukkan elő. Ez a Honor Magic 2, amely az Oppo Find X útján járva kávamentesít szinte teljesen a megjelenítő körül, és amelyet az igazán egyedi készülékhez méltó hardver, a 7 nm-es node-on gyártott Kirin 980 hajthat meg.

A Honor Magic 2 Berlinben, George Zhao kezében
A Honor Magic 2 Berlinben, George Zhao kezében (forrás: AndroidAuthority) [+]

A rövid kedvcsináló után a Magic 2 hivatalosan október 31-én mutatkozik be Kínában, a MySmartPrice pedig egy sor specifikáció birtokába jutott. A különlegesség 6"-es AMOLED panelt kaphat 1440 x 2880 pixeles felbontással, a keskeny káváknak hála pedig nem lesz a phablet túlméretezett, talán még az egykezes használat is meglehet.


(forrás: GizmoChina)

6 GB RAM lakozhat benne 64 vagy 256 GB-os tárolóval, és dupla 20 megapixeles kamerát vethet be hátul, míg egy 16 megapixeles szenzort elöl. Nem maradhat ki a manapság egyre népszerűbb, képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasó, és persze az EMUI felület sem, mindenféle AI-ra szakosodott megoldással. A 40 wattos szupergyors töltést a Honor már Berlinben előrevetítette.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés