Október 26-án érkezik a Nokia Windows Phone?

Stephen Elop, a Nokia vezérigazgatója már több alkalommal is megerősítette, hogy cége az ütemterveknek megfelelően halad a Microsoft operációs rendszer köré épülő készülék fejlesztésével, így az minden bizonnyal még idén piacra kerülhet. Az első Windows Phone Mango alapú jövevény piaci debütálásának időpontja ugyan nem ismert, de a leleplezése az október 26-án kezdődő Nokia World 2011 során várható. Az elmúlt időben a Microsoft és a Nokia gőzerővel dolgozott a készülékek fejlesztésén, illetve a kapcsolódó szolgáltatások integrálásán, mely révén az Ovi Store 37 ország 112 szolgáltatójánál elérhető egyenleg-alapú fizetési modellje és az Ovi Maps térképes szolgáltatás is a platform szerves része lehet.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

  • Hat országban debütál a Nokia Windows Phone

    Várhatóan október-november környékén, Európa hat országban debütál a finn gyártó első Windows Phone Mango alapú készüléke.

  • WP7 blog: Mango fejlesztőeszközök

    Elérhető a Windows Phone 7 fejlesztőkörnyezetének legújabb, bétás verziója, amely a Mangóban debütáló képességeket is elhozza SDK szinten, ezeket futjuk át a mai bejegyzés során.

  • A Huawei is a WP7 felé kacsingat

    A Huawei marketing főigazgatója szerint nem elképzelhetetlen, hogy cége 2012 elején előrukkol egy Windows Phone alapú megoldással.

  • WP7 blog: Mango összefoglaló és videók

    A Mango rengeteg kisebb és nagyobb változást fog hozni a rendszerbe, összeszedtünk néhány fontosabbat, amelyek kimaradtak a keddi beszámolóból, valamint a magyar nyelvű rendszert is lencsevégre kaptuk.

Hirdetés