Újabb tokok árulkodnak a G5 kameráinak elhelyezkedéséről

Szinte még frissek az LG által MWC-re kiküldött meghívók, amiben közölték, hogy február 21-én érkezik a G5 csúcsmodell. Mivel már csak két és fél hét van a bejelentésig, a különféle tartozékgyártók lázasan készülnek, hogy amikor már a boltokban lesz a telefon, tudjanak hozzá vásárolni a felhasználók jobbnál jobb tokokat. Arról már többször lehetett hallani, hogy dupla kamera lehet a G5 egyik ötőkártyája, amit a legújabb, internetre felkerülő képek is megerősítenek, inkább az volt a kérdés, hogy mi lesz a szenzorok között.


[+]

Most már ez sem titok, ahogy a fenti fotókon is látható, egy dupla ledes villanóra lehet számítani, ami azonban nem két tónusú, azaz lehetséges, hogy a fehéregyensúly helyett az energiahatákonyságra mennek most rá a dél-koreaiak. Közvetlenül a villanó alatt lesz majd a fókuszálást segítő lézer, ami már a G3 óta a zászlóshajók velejárója. Más téren nincs már meglepetés, az ujjlenyomat-olvasó még hátul lesz, a gombok viszont oldalra kerültek, pedig az eddigi kialakítás is kényelmes volt.


[+]

Az Amazon március 28-tól fogja árusítani a kiegészítőket. A G5-ről már több dolgot is tudni lehet: 5,6 hüvelykes, QHD felbontású kijelzőt, Snapdragon 820 rendszerchipet, 4 GB RAM-ot és 20 megapixeles Sony fényképezőt kap.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

  • LG V10 - plusz költség, dupla mulatság

    A dél-koreaiak zászlóshajója anyaghasználat és specifikációk terén is túlmutat az eddigi modelleken, legnagyobb érdekességei közé a dupla kijelző és az ujjlenyomat-olvasó tartozik.

  • LG G5: Snapdragon 820 és 20 megapixeles Sony kamera?

    Friss sajtóértesülések szerint jövőre sem fog lóerőhiányban szenvedni az LG soron következő csúcsmodellje, a kameraszenzort pedig a Sony kifejezetten az LG igényeihez igazíthatja.

  • LG G4 - nehéz rajta fogást találni

    A dél-koreaiak csúcsmodellje nagyon jól teljesít, kiváló képeket készít a 16 megapixeles kamera, szép a Quantum IPS kijelző, és a rendszersebesség is szinte hibátlan.

Hirdetés