Sajtóképeken látható a Galaxy J5 (2016)

Hirdetés

A Samsungnál többféle termékcsaláddal találkozhatunk, az S jelöli a felső kategóriát, az A pedig a középső szegmensben lévő készülékeket foglalja magában. Egy picivel utóbbi alá lett pozicionálva a J família, mely az előbbi csapatokhoz hasonlóan frissítést kap idén. Most a Galaxy J5 2016-os változatáról bukkantak fel képek, amik valószínűsíthetően a China Mobile kínálatában későbbiekben elérhető terméket jelölik.

A várhatóan arany és fehér színben debütáló mobilnál nagy tétben lehet fogadni arra, hogy a keret fémből készül, a hátlap viszont valószínűleg nem (hiszen ez az A-sorozat velejárója), ellenben leszedhető lesz, nem kizárt tehát, hogy az akkumulátor cseréje továbbra is lehetséges lesz. A készülék korábban már a GFXBench adatbázisában is tiszteletét tette, a leírás szerint 5,2 hüvelykes, 720p felbontású Super-AMOLED kijelzőre, Snapdragon 410 lapkára, valamint 2 gigabájt RAM-ra lehet számítani. A 16 gigabájtos tárhelyre Android 5.1.1 operációs rendszer kerül, fotózni pedig a 13 megapixeles hátlapi kamerával lehet majd. A megjelenésre alighanem már csak keveset kell várni.

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy S7 edge - a tökéletesség határán

    A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.

  • Samsung Level On Wireless Pro bemutató

    A dél-koreai gyártó frissítette a fülre ülő párnákkal ellátott fejhallgatóját, az új modell vezeték nélküli, mindamellett pedig a hangminősége sem romlott.

  • Samsung Galaxy J5 - csók a családnak

    A dél-koreaiak középkategóriás terméksorozatának új tagja a Super-AMOLED kijelzővel, az előlapi vakuval és a 1,5 GB-nyi RAM-mal hódíthat, ráadásul szolgáltatói kínálatban is elérhető.

  • Samsung Galaxy Alpha - valóban egy karakter

    Az Alpha kecses fémkeretes házzal, komoly hardverrel, Cat.6-os LTE modemmel, Super AMOLED kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval kíván az ősz egyik nagy slágere lenni.

Hirdetés