Nagy felbontású képeken a „Galaxy S7” és az „S7 edge”

Február 21-én mi is ott leszünk a Samsung barcelonai Galaxy Unpacked 2016 eseményén, és bár még nem tudni hivatalosan, hogy milyen készülékekről hullik le a lepel, a szakma szinte biztosra veszi, hogy a Galaxy S7 és az S7 edge mutatkozik be, némi VR-őrülettel megtámogatva.


[+]

Evan Blass a Twitter egyik legfőbb kémanyag szállítójává lépett elő az elmúlt években, és most véglegesnek és hivatalosnak tűnő képeket tett közzé. Fent a Galaxy S7 arany és fekete színváltozatokban csodálható meg. Az jól látszik, hogy a kerekded formavilág és a fém/üveg kombináció nem változott, idén azonban várhatóan lekerekítettebb lesz a hátlap is a tökéletes fogás kényelméért, kevésbé kiálló kamerával és nagyobb akkumulátorral a Gorilla Glass üveglapok között.


[+]

Várhatóan az S7 edge is ívesre csiszolt hátlapi üveget kap a tavalyihoz hasonlóan kerekded előlap mellé. Evan Blass az ezüst, a fekete és az aranyszínű változatról szerzett be termékképeket. Az a kiszivárgott anyagokon ugyan nem látszik, ám a kémforrások tudni vélik, hogy az új generáció ismét por- és vízálló minősítést kap. Az S7 edge egyébként a hírek szerint 5,1 hüvelykről 5,5 hüvelykes megjelenítőre vált.

Előzmények

Hirdetés