MWC 2016: Strapatablet az STK-tól

Nem lepődünk meg, ha a kedves olvasók az STK név hallatán nem tudnák azonnal megmondani, mivel foglalkozik a cég. A vállalat Londonban kezdte meg működését, mára pedig már Kínában és Indiában is rendelkeznek irodákkal. Az STK nagyrészt strapatelefonokkal és strapatáblagépekkel foglalkozik, pont egy ilyen készüléken akadt meg a mi szemünk is, ami Tab X névre hallgat.


[+]

A nagyon robusztus külső nemcsak IP68 védettséget garantál, hanem ütésállóságot is, bár nem specifikálták, hogy ez mit jelent pontosan. A Gorilla Glass 3 üveglap által védett kijelző 7 hüvelykes, 1280 x 800 pixel felbontású, a megjelenítő alatt három fizikai vezérlőgomb található, így kesztyűben vagy vizes kézzel is nyomogathatók. Oldalt is vannak billentyűk, a hangerőszabályzásban, az eszköz bekapcsolásában és a kamera exponálásában segítenek.


[+]

A Tab X belsejében egy 1,2 gigahertzes négymagos processzor dolgozik, RAM-ból 1 gigabájtot kapott a tablet, a belső tárhely pedig 8 gigabájtos, a microSD foglalatnak köszönhetően 32 gigabájttal lehet ezt még tovább bővíteni.


[+]

4G ugyan nincs, helyette a SIM kártyahelynek hála 3G hálózatokra lehet csatlakozni (850, 1900, 2100 megahertz). A hátlapi kamera 8 megapixeles és autofókuszos, a 7000 mAh-s akkumulátor pedig 538 óra készenléti időt biztosít. Az STI fő piacai közé tartoznak a szomszédos országok (Románia, Lengyelország, Szlovákia) is, Magyarországra is szeretnének termékeket bevezetni.

A 2016-os MWC-re kijutásunkat támogattákAlcatel One TouchTelekom

Előzmények

Hirdetés