MWC 2016: Lefotóztuk az Alcatel PLUS 10-et

Az Alcatel az utóbbi időben az androidos szegmenst célozta termékeivel, ám a Fierce XL is bizonyította, hogy más irányba is nyitnak. A PLUS 10 névre hallgató táblagép még inkább megerősíti ezt, hiszen egy 2-in-1 eszközről beszélünk, ami a hozzá csatlakoztatható billentyűzettel és a Windows 10 operációs rendszerrel teljes értékű notebookként is képes működni.


[+]

A 259,3 x 156,2 x 8,35 milliméteres kütyü előlapján egy 10 hüvelykes IPS panelt találunk, aminek képpontsűrűsége nem veszi fel a versenyt a felsőkategóriás vetélytársakkal, hiszen 1280 x 800 pixel jelenik meg rajta. A belső is inkább a középső szegmensbe elegendő, hiszen egy Intel Cherry Trail T3 Z8350 chipsetről beszélünk, amihez a négymagos, 1,92 GHz-es processzor és 2 GB RAM tartozik. Az adatoknak bőven van hely a 32 GB-os tárolóegységen, ha ez mégis kevés lenne, adott a microSD foglalat is.


[+]

A tablet nem néz ki rosszul, a fém hátlap pedig kimondottan minőségi, a dokkolóban masszívan ül, nem lötyög össze-vissza. A szelfizőknek a 2 megapixeles előlapi kamerával kell beérniük, egy fokkal jobb fotók lőhetők az 5 megapixeles elsődleges fényképezővel. Fura módon a SIM-foglalat a billentyűzetben található, okos döntés volt viszont, hogy a klaviatúrát felvértezték egy normál méretű USB és egy HDMI csatlakozóval.


[+]

A tablet borítása alatt egy 5830 mAh-s, a billentyűzetben pedig egy 2580 mAh-s akkumulátorra hárul nagy szerep. Az Alcatel nagy reményeket fűz a készülékhez, hiszen szerintük ezzel a felhasználók képesek lesznek kiváltani az otthoni gépeket vagy laptopokat, bár azért legyünk őszinték, ehhez nem ártott volna egy kicsit erősebb hardveres megoldással előrukkolni, persze egy jó árazás sokat lendíthet a sikerességen, de erről még egyelőre nincs információ.


[+]


[+]


[+]

A 2016-os MWC-re kijutásunkat támogattákAlcatel One TouchTelekom

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés