Most egy Mi 5 prototípust kaptak lencsevégre

Szó nincs egy „Xiaomi Mi 5 Edge” érkezéséről jelentősen ívelt kijelzőszélekkel, mindenesetre, az eddigi kémanyagok már arra engedtek következtetni, hogy a közelgő Xiaomi csúcskészüléknek lekerekítettek lesznek a szélei az elülső oldalon. A most kiszivárgott kép alapján úgy tűnik, hogy többről lehet szó az előlapi védőüveg csiszolásánál, mintha a kijelzőpanel szélei is egy picit ívesek lennének.

Vajon a kijelzőpanel is kap egy enyhe ívet a Mi 5 esetében?
Vajon a kijelzőpanel is kap egy enyhe ívet a Mi 5 esetében?

Ennyi egyébként technológiailag alighanem belefér, hiszen az LG G4 vagy mondjuk az LG Spirit is enyhén ívelt (homorú) kijelzőt kapott. A fenti képen egyébként a forrás szerint egy Mi 5 prototípus látható, szóval lehet, hogy a végleges változat picit más íveket kap. A Snapdragon 820-as mobilt februárban mutatja be és kezdi értékesíteni a Xiaomi.

Előzmények

  • Egy csokornyi Xiaomi Mi 5 hír befutott

    Állítólagos megjelenési dátum, egy webáruházban felbukkant termékoldal és túlóra a Foxconnál a mai Mi 5-höz kapcsolódó hírekben.

  • Újabb kémfotókon a Xiaomi Mi 5

    A bejelentés közeledtével egyre nagyobb arányban érkezhetnek hiteles kémanyagok. A mostani Mi 5 képek nem tartogatnak meglepetést.

  • Videón a Xiaomi Mi 5?

    Renderképeken és egy online megosztott videón is lebukhatott a Xiaomi Mi 4 várva-várt folytatása.

  • Februárban érkezhet a Xiaomi Mi 5

    Egy kínai elemző szerint a 2016-os tavaszi fesztivál idején, azaz az év második hónapjában kerülhet polcokra a Xiaomi várva-várt csúcskészüléke.

Hirdetés