Mobilarena TV: A nyugodt maratonista

A Mobilarena TV adásaiban többször foglalkoztunk már különleges készülékkel, mai tesztalanyunk is olyan, aminek van egyedi (bár szerencsére azért egyre kevésbé számít annak) képessége. Az ASUS ugyanis azt látta jónak, hogy a Zenfone Max képében olyan termékkel rukkol elő, ami a középkategóriában növeli a hosszú üzemidővel rendelkező telefonok számát, méghozzá úgy, hogy a a teljesítményről sem kell annyira lemondani. Főszereplőnk előlapján egy 5,5 hüvelykes, HD felbontású IPS panel található, a hardveres teljesítményt a Snapdragon 410 chipset és 2 GB RAM garantálja. A 13 megapixeles hátlapi kamera lézeres fókuszt kapott, a phablet két SIM-et kezel.

Már ez sem rossz annyi pénzért, amennyibe a Zenfone Max kerül, hát még ha hozzátesszük, hogy a burkolat alatt egy 5000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja az energiát. Hogy aztán mindez mire elegendő, mennyire kezes az Android Lollipop rendszer, arról 18 órától kezdve fogunk beszélni az adásban.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

  • Mobilarena TV: Öreg rendszer nem vén rendszer

    Mai adásunk főszereplője az UMi eMax, ami Android KitKatet futtat, de nyitva van a bootloadere, szabadon és egyszerűen főzőcskézhetünk a ROM-okkal. Két SIM támogatás adott, viszont gyenge a kamera és B20 sincs.

Előzmények