Mobilarena TV: Első osztály

Az LG eredetileg Class néven adta ki azt a középkategóriás termékét, mely már akár a hamarosan bemutatkozó G5 csúcsmodellre is nagy hatással lehet. Az Európában végül Zero néven forgalomba kerülő mobil ugyanis fém készülékházat kapott, vagyis az LG nemcsak a műanyag, hanem a bőr elemek részét is száműzte. Az izgalom persze azonnal csökken, ha a specifikációkra rálesünk: az 5 hüvelykes, HD felbontású IPS panel mellé egy Snapdragon 410 chipset jár, a belső tárhellyel nem spóroltak, 16 GB-ot kapott a masina. A hátlapi kamera 13 megapixeles, ez szinte közvetlenül a gombok felett található, amik elvileg a későbbi LG telefonokon már nem hátul lesznek elhelyezve.

A 2050 mAh kapacitású akkumulátor sem tűnik papíron túl combosnak, meglátjuk, az optimalizáció segít-e ezen. Hogy aztán azért első osztályos a telefon, mert minőségi alapanyagokból rakták össze, vagy azért, mert még egy elég kezdetleges valami, az a 18-kor kezdődő adásból kiderül. Bárkinek bármilyen kérdése vagy kérése van, a fórumban azonnal jelezheti.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • Mobilarena TV: Ez nem átmenetifém

    Ma az Archos 55 Cobalt Plus készülékkel foglalkozunk, ami Mediatek MT6735P chipsetet és 2 gigabájt RAM-ot kapott, árazása viszont nem a hardvernek felel meg.

Előzmények

  • Mobilarena TV: Kétsoros elrendezés

    Ma sem maradunk adás nélkül, amiben az LG-nek a V10 névre hallgató csúcsmodelljét teszteljük. A készülék másodlagos kijelzővel és extra funkciókkal hívja fel magára a figyelmet.

  • Mobilarena TV: Az ötödik X-en túl

    Mai témánk az LG referenciakészüléke, a Nexus 5X lesz, ami a Huawei modelljéhez képest kicsit visszafogottabb, de így is rendkívül gyors, és ujjlenyomat-olvasóval is rendelkezik.

  • Mobilarena TV: A ló másik oldala

    Mai adásunkban az LG zászlóshajójának kistestvérével, a G4c-vel foglalkozunk, mely 5 hüvelykes HD kijelzőt, Snapdragon 410 SoC-t, és túlzó árcímkét kapott.