Mobilarena TV: A nagyokkal versenyez

A tavalyi évben nem járt nálunk csúcsmobil a Lenovótól. A 2014-es Vibe Z2 Pro nem kapott folytatást, pedig egy remekül sikerült, mai napig népszerű mobilról beszélünk, a MediaTek-alapú, szögletes formavilágú Vibe X2 utódja pedig csak november végén mutatkozott be. Az utód, a Vibe X3 kicsit lekerekítettebb formákkal bír, ujjlenyomat olvasót kapott, a kamerája és a zenei része is sokat fejlődött, nem beszélve a hardverről, ami szintén nagyot lépett előre.

A felhozatal tehát nem rossz, viszont nem lehet minden tökéletes, este hat órakor kezdődő adásunkban azt fogjuk boncolgatni, hogy megállja-e a helyét a nagyok között a Lenovo üdvöskéje, hiszen az árazása nem sokkal visszafogottabb, mint a 2015 csúcsmodelleknek.

Azóta történt

  • Lenovo Vibe X3 - az átalakulás első lépcsőfoka

    Ez a kínai gyártó első olyan okostelefonja, amelyen már érezhető némi motorolás beütés, ami a javára válik. A készülék igazi vonzereje ugyanakkor a zenei képessége lehet.

  • Mobilarena TV: Akkustratéga

    A kínaiak készüléke nem a MediaTek MT6735P chipset vagy a HD felbontású kijelző, hanem inkább a 4000 mAh-s telep miatt érdekes. Kérdés persze, elég lesz-e a vetélytársak ellen?

  • Mobilarena TV: Ez nem átmenetifém

    Ma az Archos 55 Cobalt Plus készülékkel foglalkozunk, ami Mediatek MT6735P chipsetet és 2 gigabájt RAM-ot kapott, árazása viszont nem a hardvernek felel meg.

Előzmények

  • Nemsokára bemutatkozhat a Lenovo Vibe X3

    Februárban még valószínű volt, hogy a kínai gyártó a barcelonai MWC-n mutatja be a Vibe X3-at, most viszont úgy tűnik, hogy erre a berlini IFÁ-n kerülhet sor.