Mobilarena TV: Az Elite alakulat

A ZTE igen komolyan veszi mostanság a nemzetközi értékesítést, melyre kitűnő példa a mára soktagúvá bővült Axon-família, mifelénk azonban nem nagyon találkozni ezekkel a készülékekkel, mert hivatalosan nem forgalmazzák azokat nálunk. Pedig az amerikai piacon debütált ZTE Axon Pro ütős ajánlat lett 5,5 hüvelykes QHD kijelzőjével, nagyrészt fém borításával és dupla hátlapi kamerájával, nem beszélve a Snapdragon 810-es SoC-ről.

Az Axon Elite a nevével szemben nem a Pro még durvább változata, hanem a nemzetközi piacra szánt, némileg butított variáns 4 helyett 3 gigabájt RAM-mal, 5.1-es Android rendszer helyett 5.0-ssal és QHD megjelenítő helyett Full HD-val, bár ez nem feltétlenül válik az 5,5 hüvelykes phablet hátrányára. Este hat órakor kezdődő adásunkban megvizsgáljuk, hogyan működik az Axon Elite ujjlenyomat-olvasója és szemalapú azonosítása (amit nem lehet retina leolvasásnak hívni), no és persze a többi, szokásos dolgot is körbejárjuk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

  • ZTE Axon Elite - termékpolitikai elit

    Az Axon sorozat jelen tagja egy kellemesen árazott zászlóshajó Snapdragon 810-es SoC-vel és három kamerával – kár, hogy itthon ez sem kapható hivatalosan.

  • A TENAA-nál is felbukkant a ZTE A7000

    A kódnév mögött valószínűleg a ZTE Axon folytatása bújik meg. Az Axon 2 Snapdragon 820-as SoC-vel, 4 gigabájt RAM-mal és QHD megjelenítővel érkezhet.

Előzmények