Máris a TENAA-nál a Lenovo „K5 Note"

Néhány napja mutatkozott be a MediaTek MT6753-alapú Vibe K4 Note, de máris a TENAA-nál járt egy készülék, ami akár az utóda is lehet. A K52t38 munkanéven futó Lenovo végleges nevét nem tudtuk meg, az viszont biztos, hogy 5,5 hüvelykes, Full HD felbontású IPS kijelzőt láthatunk az előlapján, ehhez pedig egy nyolcmagos, 1,8 GHz-re skálázott processzor tartozik.

Máris a TENAA-nál a Lenovo K5 Note?
[+]

Ami a méreteket illeti, nem lesz kicsi, 152 x 75,7 x 8,49 milliméteres dimenzióihoz 3500 mAh kapacitású akkumulátor tartozik, eddig ismeretlen tömeggel. Állítólag kétféle változat is érkezik belőle, a 16 gigabájtos tárolóval szerelt modell 2 gigabájt RAM-ot kap, de lesz egy duplázott kiadás is 4 gigabájt RAM-mal és 32 gigabájtos tárolóval. A hátlapi kamerát 13 megapixelesnek, az előlapit 8 megapixelesnek írja a TENAA, aki a hírben szereplő fotókat is közölte.

Máris a TENAA-nál a Lenovo K5 Note?
[+]

A hátlapi ujjlenyomat-olvasóval, dupla ledes vakuval és unibody készülékházzal felszerelt mobilt jó eséllyel nemsokára bemutatják, az áráról viszont semmilyen információt nem tudunk.

Azóta történt

Hirdetés