Lelepleződtek az Alcatel készülékei

Nem sűrűn hallani pletykákat Alcatel termékekről, most viszont úgy tűnik, valami porszem került a gépezetbe, ugyanis szinte minden napvilágot látott a legújabb modellek specifikációiról.

Alcatel One Touch Idol 4S
Alcatel One Touch Idol 4S [+]

A több mint valószínűleg One Touch Idol 4 és Idol 4S néven debütáló eszközök közül utóbbi számít majd csúcsmodellnek, hiszen egy nyolcmagos processzorral ellátott (négy darab 1,8 GHz-es és ugyanennyi 1,4 GHz-es mag) Snapdragon 652 chipset dübörög benne, aminek nem kis feladat lesz az 5,5 hüvelykes, QHD felbontású Super-AMOLED panelt meghajtania. Rendszermemóriából 3 GB jut, a 32 GB-os adattároló microSD-vel bővíthető. A 16 megapixeles hátlapi kamera mellett 8 megapixeles előlapi szenzort kap a phablet, amin már Android 6.0 Marsmallow dolgozik és 3000 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik.

Alcatel One Touch Idol 4
Alcatel One Touch Idol 4 [+]

A 7,1 milliméter vékony Idol 4 sem tűnik rossz ajánlatnak (pláne a gyártó árazási politikáját ismerve), hiszen a Snapdragon 617 lapka, a nyolcmagos CPU (négy 1,7 GHz-es és négy 1,2 GHz-es mag) és a 2/3 GB RAM mellé egy 5,2 hüvelykes, 1080p felbontású IPS panel jár majd. Fényképezni a 13 megapixeles elsődleges, és a 8 megapixeles másodlagos kamerával lehet. Az energiaforrást a 2610 mAh-s telep biztosítja majd, az Android 6.0 itt is adott.

A hivatalos bemutató Barcelonában várható, az esemény a hírek szerint február 20-án lesz, de hogy mikor kerülnek forgalomba a készülékek, arról egyelőre nincs pontos információ.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés