Immár biztos a Galaxy S7 Edge név

Eddig még csak főleg szóbeszédekből (na meg persze az elődökből) lehetett arra következtetni, hogy vajon milyen néven debütálnak majd a Galaxy S6 és S6 edge örökösei. A pletykák szerint a Galaxy S7 Edge készülék 5,5 hüvelykes kijelzővel és 3600 mAh kapacitású akkumulátorral debütál, szemben a "sima" Galaxy S7 5,1 inches képernyőjével és 3000 mAh-s energiaforrásával.


[+]

Ameddig viszont a specifikációk még meg nem erősített tények, a Samsung saját weboldalán listázta az S7 Edge-et, vagyis a név immár nem lehet kérdés. A dél-koreai gyártó ráadásul számos érdekességet közölt, hogy milyen szoftveres extrákat rejt majd a szélek felé ívelt megjelenítő. Oldal sokkal több információ jelenik majd meg, lesz úgynevezett vékony típusú mód (csíkban jelennek meg a legfontosabb dolgok), illetve széles mód is (időjárásadatok, árfolyamok, telefonkezelő).


[+]

Ezek egyébként a tavalyi csúcsmodellekre is elérhetővé válnak a későbbiekben. Megjeleníthetők a legtöbbet használt applikációk, és a legtöbbször tárcsázott névjegyek. A képernyőképek már a felület külleméről is árulkodnak, sok változásra nem kell számítani, továbbra is színes és flat típusú ikonkészletet kap a TouchWiz UI.


[+]

Előzmények

Hirdetés