A Xiaomi bemutatta VR headsetjének "játékszer" változatát

Hirdetés

A Xiaoimi virtuális valóság szemüvegének játék változata mutatkozott be, ami nagyjából megegyezik a Google Cardboard koncepciójával, tehát nincs benne elektronika (mármint, amíg bele nem tesszük a telefont), viszont tartósabb és nem utolsó sorban dizájnosabb kialakítást kapott. A VR Toy verziója bármilyen, 4,7 és 5,7 hüvelyk közötti képátlóval szerelt készülékkel használható, amihez a Xiaomi saját szoftvert is fejlesztett.


[+]

A telefont tépőzár helyett cipzárral kell rögzíteni az alkalmatosságba, ami a semminél még így is precízebb pozicionálást tesz lehetővé, bár így sem tűnik egy mérnöki pontosságú megoldásnak a lencsék elhelyezkedésének szempontjából, azért valószínűleg ki van találva. A sima fekete verzión kívül rengeteg színben és stílusban kerül piacra a tesztidőszak után, a lehetőségeknek a jó ízlés sem szabhat határt.

Előzmények

  • Xiaomi Mi Max - óriásnak kecses, kecsesnek óriási

    Az óriásphabletek kínálatát most a Xiaomi bővítette az eddigi legnagyobb mobiljukkal: a hatalmas kijelző mögött erőteljes akkumulátor bújt meg, az árazás pedig hű a gyártóhoz.

  • Xiaomi Mi 5 - ötcsillagos ajánlat

    Elérkezett hozzánk az ismert kínai gyártó legfrissebb csúcsmodellje, a végeredmény nem lehet kérdéses: a Xiaomi ismét komoly alternatívát mutatott a zászlóshajóra vágyó közönségnek.

Hirdetés