Hamarosan jöhet a Galaxy S7 Active?

Evan Blass újra akcióba lendült, az indiai termékek beszállítását követő oldal, a Zauba ugyanis listázott egy eddig ismeretlen modellszámú készüléket. Az SM-G891A mindenképpen érdekes, hiszen a Galaxy S6 Active SM-G890A számozással fut, szóval egyáltalán nem kizárt, hogy ennek örököse érkezhet hamarosan. Az @evleaks szivárogtatója azonban azt is hozzátette, hogy érdemes azért fenntartásokkal kezelni ezt az információt, hiszen akár egy más piacra szánt variánst is takarhat.

Főleg annak fényében lenne meglepő egy "Active" variánst kiadni, hogy az idei zászlóshajók is vízállóak, ergo maximum csak annyi előrelépés történhet, hogy ütésálló lesz ez a kiadás (nem mintha ez nem lenne fontos előrelépés persze). Az sem lehetetlen, hogy még az S7 edge-ben lévő, 3600 milliamperóra kapacitású akkumulátornál is méretesebb telep kerülhet a mobilba, ami még hosszabb üzemidőt garantálhat. A Zauba egyébként 359,90 dollárról számol be, ami 101 ezer forintot jelent, ez pedig nagyon kevés ahhoz képest, hogy milyen termékről beszélünk. Lehet inkább valamilyen kisebb kijelzős mobilról beszélünk?

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy S7 - páratlan galaxiS

    A Samsung legújabb zászlóshajója ránézésre nem tűnik a haditengerészet forradalmának, a tavalyi flottaparancsnok mégis veteránnak érződik, amint a fedélzetre lépünk, pláne, ha a gépházba is lenézünk.

  • Samsung Galaxy S7 edge - a tökéletesség határán

    A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.

Hirdetés