Galaxy blog: A Telenor és a Samsung együttműködése

A Telenor új üzlettel jelentkezett a napokban megnyíló Árkád 2 plázában. Ez szép és jó, de miért írunk erről a Galaxy blogban? A válasz egyszerű, a bolt kialakításakor a szolgáltató szorosan együttműködött a Samsunggal, melynek eredményeképpen utóbbi vállalat erőteljesen képviselteti magát a helyiségben. A store in store, azaz magyarul bolt a boltban koncepciónak köszönhetően a dél-koreai gyártó  és a Telenor kvázi egy közös üzletben várva a vásárlókat.

A Samsung több különálló kis szigetet tart fent az üzletben, melyek a készülékekre és a szolgátatásokra fókuszálnak. A legnagyobb területű szegmenst a termékeknek dedikálták, jó néhány Galaxy készüléket kipróbálhatunk itt, többek között a Galaxy S III, az S III mini, a Note 10.1 és az ATIV Tab is szerepel a kínálatban.

A bejárattól rögtön jobbra egy gyermeksarok látható, ahol Galaxy Tab 2 7.0 táblagépek várják a játékos kedvűeket, illetve akár egy mozgásérzékelővel felvértezett televízión is mehet az Angry Birds. A jobb hátsó sarokba került a szolgáltatásokat demózó installáció, itt a zenei képességeken és az AllShare tartalommegosztón van a hangsúly, természetesen mindent ki lehet próbálni. A Telenor dolgozói mellett a Samsung munkatársai is állandóan jelen vannak, kérdés esetén készségesen rendelkezésre állva.

Maga az üzlet egyébként a három legnagyobb magyarországi Telenor-bolt egyike, a hely ennek megfelelően nem kicsi, a kialakítás is rendben van, hátul még egy gyorsszerviz is helyet kapott. A megnyitót a Telenor és a Samsung képviselői tartották, a rövid rendezvényt pedig Young Lee, a Samsung európai telekommunikációs igazgatója is meglátogatta, aki pár másodperc erejéig egy Galaxy S4-et is elővillantott.

Azóta történt

Előzmények