Érkezik az LG X terméksorozata

Az LG hivatalos közleményben tudatta, hogy a Mobile World Congress kiállítás keretében a G5 csúcsmodell mellett az új X-sorozat is bemutatkozik. A família új tagjai az X cam és X screen névre hallgatnak, és a gyártó szerint azoknak a felhasználóknak szánják, akik számára nem érhető el a felső kategória, mégis olyan telefonra vágynának, ami rendkívülit nyújt kijelző és kamera terén.

LG X cam
LG X cam [+]

Az X cam belsejében egy 1,14 gigahertzes nyolcmagos processzor dolgozik, aminek társa egy 5,2 hüvelykes Full HD kijelző. A mobil 2 gigabájt RAM-mal és 16 gigabájtos belső tárhellyel rendelkezik, a hátlap alatt egy 2520 mAh kapacitású akkumulátor található. A készülék érdekessége, hogy a hátlapon két fényképező is található, az egyik 13, a másik 5 megapixeles (így szinte tényleg biztosra vehető, hogy hasonló megoldásra számíthatunk majd a G5 esetén is), az előlapon egy 8 megapixeles szenzor hever. A kütyü 118 grammot nyom és Android 6.0 Marshmallow operációs rendszert futtat.

LG X screen
LG X screen [+]

Az X screen különlegessége nem az 1,2 gigahertzes négymagos processzorban rejlik, hanem a dupla képernyőben, melyek közül az egyik 4,93 hüvelykes és HD felbontású, a másik pedig 1,76 inches és 520 x 80 pixeles. Az elhelyezkedése a V10-nél látottakra hajaz. Rendszermemóriából 2, adattárolóból 16 gigabájt jutott, hátul egy 13, elöl egy 8 megapixeles kamera található. A testvérmodellhez hasonlóan adott a Marshmallow szoftver, az energiaellátás a 2300 mAh-s telep feladata.

A készülékek a február 22-én tartandó eseményen mutatkoznak be a nagyközönség előtt, egy nappal a G5 bejelentése után.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés