Érkezik a következő Oppo kameratelefon

Az Oppo a kínai weibós blogján szellőztette meg a következő, R9 névre hallgató modelljüket. A közölt plakáton sajnos nincs dátum, vagy egyéb hasznos információ, a kínai szöveg viszont arra utal, hogy egy kameratelefonnal készül a gyártó. Mivel csúcsmodellről beszélünk, így nem kizárt, hogy a korábban már szellőztetett Find 9-cel lesz némi összemosódás, a hírforrások 6 hüvelykes, 1440 x 2560 pixel felbontású kijelzőt, Snapdragon 820 lapkát, Adreno 530 grafikus gyorsítót és 3/4 gigabájt RAM-ot (típusfüggően) emlegetnek.

A plakát alapján gyakorlatilag biztosra vehetjük, hogy R9 néven fut majd be az újdonság.
A plakát alapján gyakorlatilag biztosra vehetjük, hogy R9 néven fut majd be az újdonság. [+]

A hátlapra 21 megapixeles kamera kerülhet, elöl pedig 13 megapixel lehet a maximális felbontás. A 3700 mAh kapacitású akkumulátorral szerelt mobil ujjlenyomat-olvasót is kap, de természetesen az LTE, a WiFi 802.11 a/b/g/n/ac, a GPS-vevő és a Bluetooth 4.0 is adott lesz. Mivel semmilyen további dátumot nem közölt a cég, ezért nem tudjuk megmondani, hogy mikor tudunk további információval szolgálni az R9-cel kapcsolatban.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

  • Március 17-én érkezik az Oppo R9

    Az előző plakáton még R9-ként szerepelt egy újdonság, a mostanin viszont csak simán idézőjelbe tettek egy kilencest, még az sem kizárt, hogy a Find-széria újabb ékes darabja mutatkozik be.

  • Nem Snapdragon 820 SoC kerül az Oppo újdonságaiba

    Hamarosan sajtóeseményt tartanak a kínaiak, ahol az R9-ről és az R9 Plusról hullhat le a lepel, a TENAA már árulkodott is róluk.

  • Megvan az Oppo R9 ára is?

    Most egy promóíciós poszter bukkant fel az Oppo R9 és R9 Plus készülékekről, amelyről az árazás is leolvasható.

Előzmények

  • Kipróbáltuk az Oppo F1-et és R7s-t

    Negyedik alkalommal került megrendezésre a budapesti Oppo meetup, amin ki tudtuk próbálni a gyártó két friss modelljét.

  • Bemutatkozott az Oppo F1

    A kínai gyártó lerántotta a leplet az első F-szériás mobiljáról, ami elsődlegesen a kamerás képességeivel kíván villantani.

  • Érkezik az Oppo F-szériája

    A gyártó új szériája olyan eszközöket fog tartalmazni, amik fényképezési képességeikkel emelkedhetnek ki a többi mobil közül.

Hirdetés