Cool1 néven érkezik a Coolpad és a LeEco első készüléke

Hirdetés

Az augusztus 10-én bemutatkozó készülék technikai paraméterei már napvilágot láttak egy kevésbé informatív kémfotóval egyetemben, most viszont a nevét is elárulta a gyártó. A Cool1 néven érkező eszközről a TENAA közölt képeket, amelyeken egyértelműen láthatóak az eddigi, de nem teljesen megalapozatlan sejtések a készülékkel kapcsolatban.


[+]

A teljesen fém hátlapon nem csak a dupla kamera, a kéttónusú LED villanó és az ujjlenyomat-olvasó felülete figyelhető meg, de a márkajelzés is. A készüléket ezek szerint Cool néven brandelik, alatta pedig a LeEco Inside felirat utal az együttműködésre. A minimalista előlapon az elméletileg 5,5 hüvelykes, 2K felbontású, látszólag káva nélküli, kijelző a domináns, bár ezt a bekapcsolásig nem árt fenntartással kezelni.


[+]

A szerkezetet a Snapdragon 820-as chipsetje kelti életre, 4 GB rendszermemória társaságában, míg tárhelyből 64 gigabájtot mellékelnek. A bővíthetőségről még nincsenek információk. A 6.0-s Androidra épülő Cool UI vagy az EUI tetszés szerint választható lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés