CES 2016: Bemutatkozott az Archos Power termékcsalád

Az Archos a CES nulladik napján rántotta le a leplet az újdonságokról. A gyártó négy új okostelefonnal készült, melyből kettő a Power, kettő a Cobalt családot erősíti. Jelen hír előbbiekről fog szólni, a Power famíliába tartozó készülékek elsősorban az üzemidővel vívják ki a figyelmet. Mindkét eszköz Android 5.1-et futtat.


[+]

A 40 Power a duó kisebbik tagja, a TN-TFT kijelzője 4 hüvelyk képátlóval és 480 x 800 képpontos felbontással rendelkezik. A hátlap alatt egy négymagos, magonként 1,2 GHz órajelű Cortex-A7 processzorral és egy MALI400 GPU-val szerelt lapka duruzsol, a RAM mérete 512 MB, a háttértár kapacitása 8 GB. Az akkumulátor 1900 mAh-s, mely a sajtóközlemény szerint két nap rendelkezésre állást biztosít. LTE nincs, 3G viszont van. Az előlapi kamera 2, a hátlapi fényképező 5 megapixeles, utóbbi LED villanóval is meg van támogatva. A készülék májustól lesz elérhető bizonyos piacokon, az ára 49,99 Euro, ami járulékos költségek nélkül körülbelül 16 ezer forintot jelent.

A nagy testvér az 50 Power nevet kapta, a specifikációk alapján egy jóval combosabb eszközt kapunk, mely 4G hálózatokhoz is tud csatlakozni. Az 5 hüvelykes kijelző IPS technológiát használ, a felbontása 720 x 1280 képpontos. A számítási műveletekért egy négymagos processzor és egy MALI T720 grafikus egység felel, 2 GB RAM és 16 GB háttértár társaságában. Az előlapi fényképező 2 megapixeles, a hátlapi kamera pedig 13 megapixeles fotókat tud lőni, utóbbi esetében egy LED vakura is támaszkodhatunk gyenge fényviszonyok esetén. A telep kapacitása 4000 mAh. A várható ára 129 Euró, ami extra költségek nélkül majdnem 41 ezer forintot jelent.

Utazásunkat az LG támogatta

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés