CES 2016: A Hisense standján is jártunk

A Hisense egy kínai cég (vajon most hányan lepődtek meg), akik Amerikában például a Walmarttal kötöttek együttműködést, hogy mobilokat áruljanak meglehetősen kedvező áron. A CES-re külön standdal készültek, ahol megtekintettük aktuális csúcsmodelljüket, aminek az A1 nevet adományozták. A készülék előlapján egy 5,5 hüvelykes képátlójú, 1080 x 1920 pixel felbontású AMOLED panel vonzza a tekintetet.

Hisense A1
Hisense A1 [+]

A 28 nanométeres csíkszélességű Qualcomm Snapdragon 617 chipsetben egy nyolcmagos processzor dolgozik, a Cortex-A53 magok fele 1,5, másik fele pedig 1,1 GHz-en pörög, a grafikus gyorsítást az Adreno 405 végzi, az alkalmazások futtatást 3 GB RAM segíti. Az adatoknak bőven van hely a 32 GB-os tárolóegységen, ha pedig valakinek ez sem elég, akkor rakhat a mobilba microSD kártyát is. A 153,1 x 75,2 x 7,4 milliméteres készülék hátlapján egy 13 és egy 2 megapixeles kamera található (utóbbi a mélységet méri), az előlapi szenzor 5 megapixeles szelfi képeket lő.

[+]

Az A1 támogatja a 4G/LTE hálózatokat, a további adatkommunikációs képességek közé a WiFi, a Bluetooth, a GPS tartozik, két nanoSIM-et kezel (a második foglalatba lehet rakni a microSD-t).

Utazásunkat az LG támogatta

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés