Az S7 mindig aktív kijelzővel érkezhet

Bizonyos Lumia készülékek kellemes tulajdonsága az állandóan világító óra, egyes Motorolák pedig az infraszenzorok előtti mozgásra villantják fel megjelenítőjüket, az időt és az olvasatlan értesítéseket jelezve. Állandóan aktív kijelzővel az Galaxy edge készülékek esetében is találkoztunk, bár ez főleg az éjjeli óra funkcióra vonatkozott. Friss hírek egy Samsung által benyújtott szabadalomról viszont egy egész nap aktív megjelenítőről szólnak, amely a SamMobile szerint már a Galaxy S7-tel debütálhat. Nyilván mindez OLED panelokkal a praktikus, hiszen az IPS technológiával szemben, amely néhány pixel kedvéért is bekapcsolja az egész háttérvilágítást, az előbbi fekete háttér esetében kikapcsolva tartja a pixelek zömét, így takarékoskodva az energiával.

Egy sor vízálló komponens felbukkant az SM-G930-as készülékhez az indiai vámon
Egy sor vízálló komponens felbukkant az SM-G930-as készülékhez az indiai vámon [+]

A következő hír Indiából érkezett, ahol publikálásra kerülnek a vámhatáron megjelenő importtermékek és tartozékok. Korábban már hallani lehetett arról, hogy a Galaxy S7 visszatér a vízálló burkolathoz, ami tavaly az S6 unibody háza ellenére kimaradt, ám most Delhibe ilyen tulajdonságokkal bíró komponensek érkeztek tesztelési célból, többek között vízálló mikrofonok és SIM-tálcák (nyilván a vízállóság a fiók külső részét érinti). A kapcsolatot az S7-tel az importdokumentumban olvasható típusjelzés jelenti: a Samsung új készüléke a hírek szerint SM-G930 kódnéven fut majd.

 Samsung Galaxy S6 edge
A Galaxy S6 edge-hez is számos tartozék volt megvásárolható, például vezetékmentes töltő [+]

A harmadik S7-es szösszenet a tartozékokkal kapcsolatos, és német forrásból táplálkozik: a WinFuture úgy tudja, hogy az új Galaxyhoz többek között 2700 milliamperórás akkumulátort tartalmazó (90 euró), illetve ledes tokot (70 euró) is lehet majd vásárolni. Ez utóbbi állítólag többszínű fényjelzésekkel jelzi majd a bejövő hívásokat, illetve az aktív és az elmulasztott értesítéseket. Emellett átlátszó (30 euró), bőr (50 euró), strapabíró (60 euró), és billentyűzetes tok (70 euró) is elérhető lesz, és persze vezetékmentes gyorstöltőt is lehet majd vásárolni, méghozzá 60 euróért. Ezek már elég konkrét információk és árak ahhoz, hogy jó eséllyel bizonyuljanak hitelesnek.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés