Április 6-án bemutat valamit a Huawei

100 milliónál is több leszállított okostelefon tavaly, és meglehetősen pozitív visszajelzések a Mate 8 kapcsán már az idei év elején: a Huawei kiemelkedő pozíciót vívott ki magának a mobilpiacon, és folytatni kívánja sikersorozatát. A sencseniek tulajdonképpeni zászlóshajója a P-sorozat, és a P8, illetve a P8max áprilisban lesz egy éves, így valószínűsíthető, hogy a most kiküldött meghívók a pletykaszinten sokat emlegetett „P9” és variánsainak bemutatójára szólnak.


[+]

A Huawei április 6-án, Londonban tartja nagyszabású sajtóeseményét, amelyen mi is részt veszünk, hogy a helyszínről számolhassunk be, mivel rukkolt elő a gyártó. Az eddigi kéminformációk alapján a Kirin 950-es vagy a Kirin 955-ös rendszerchip muzsikálhat a készülék(ek)ben kiszereléstől függően, a hátlapra pedig dupla kamerarendszer kerülhet, Leica lencsékkel. A P9 fémkerete is kiszivároghatott, és azt is sejti a szakma, hogy a biometrikus azonosító sem marad ki. Az persze, hogy mindezekből mi igaz, valószínűleg csak április 6-án derül ki.


Állítólag ilyen lesz a „Huawei P9” hátlapi kamerarendszere [+]

A dupla nulla hashtag a meghívó tetején egyébként elég jó eséllyel céloz a már említett dupla hátlapi lencsére, a Change the way you see the word szlogen (ami annyit tesz, hogy változtasd meg, ahogy a világot látod) pedig a lehetséges új fényképezőmódokra. Kétkamerás rendszerrel a Huawei egyébként már próbálkozott, méghozzá a Honor 6 Plus esetében.

Azóta történt

Előzmények

  • Élő fotókon látható a Huawei „P9"

    Egyes források szerint március 9-én leplezik le az újdonságot, de valószínűbb, hogy csak április elején látja meg a napvilágot a kütyü.

  • Huawei P8max - mindig van egy nagyobb hal

    A régi generációs Kirint futtató P8max mellett még a 6 hüvelykes, szupergyors Mate 8 is eltörpül – ismét egy phablet-tablet hibrid járt nálunk, a megszokott, hibátlan összeszerelési minőséget hozva.

  • Négyféle „Huawei P9” érkezik?

    Friss pletykák szerint az idei évben négyféle mobiltelefon is megjelenik a P9 családon belül.

  • Huawei Mate 8 - kirinpáncél

    A kínaiak csúcsphabletjében már a bivalyerős Kirin 950 chipset dolgozik, kiváló az üzemidő, és két SIM-et kezel aktívan. Az ára sem rossz, a kamera viszont lehetne picit jobb.

Hirdetés