Alulról lehet majd kihúzni az „LG G5” akkumulátorát?

Február 21-én tartja nagyszabású MWC-s sajtótájékoztatóját az LG, és minden bizonnyal mobilos fronton is érkeznek újdonságok, bár arra nincs garancia, hogy az LG G4 folytatása máris befut, hiszen a bőr hátlapos készülék csak áprilisban lesz egy éves. Találgatások viszont már vannak, és a CNet Korea képeket is közölt. Információik szerint a „G5”, csatlakozva az újabb trendekhez, már fémházzal érkezik, és a mérnököknek fel lett adva a lecke, hogy egyszerre oldják meg a minőségi konstrukciót, a por és nedvesség elleni védelmet és az akkumulátor cseréjének lehetőségét, és állítólag az alábbi formatervvel rukkoltak elő:

A telephez különleges módon, a készülék alsó részének leemelésével lehetne hozzájutni, és egy olyan mechanizmus oldaná meg a ki- és bepattintást, ami garantálná, hogy az összeszerelés magas minősége ne csorbuljon. A fenti koncepciórajzot Matt Kim alkotta meg „szemtanúi beszámolók” alapján. A CNet Korea nem zárja ki az MWC-s bemutatás lehetőségét, és „megerősíti” azokat a pletykákat, amelyek a G5 esetében is Snapdragon 820-as SoC-t várnak. A gombok a CNet forrása szerint hátulról visszakerülhetnek az oldalakra, helyüket érintésalapú ujjlenyomat-olvasó foglalhatja el. Hogy mindebből mi igaz, nem biztos, hogy februárban kiderül, mindenesetre sokan várnak koncepcióváltást a G4 után.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • LG G5: Snapdragon 820 és 20 megapixeles Sony kamera?

    Friss sajtóértesülések szerint jövőre sem fog lóerőhiányban szenvedni az LG soron következő csúcsmodellje, a kameraszenzort pedig a Sony kifejezetten az LG igényeihez igazíthatja.

  • LG G4 Stylus - nagyra nőtt családtag

    Az LG G4-család legnagyobb tagja egy 5,7 hüvelykes kijelzővel felszerelt phablet, amelyhez egy érintőceruza is tartozik, aktív digitalizáló vagy más nyalánkságok viszont nem.

  • LG G4 - nehéz rajta fogást találni

    A dél-koreaiak csúcsmodellje nagyon jól teljesít, kiváló képeket készít a 16 megapixeles kamera, szép a Quantum IPS kijelző, és a rendszersebesség is szinte hibátlan.

Hirdetés