A maximumra törekszik az új kínai márka

Hirdetés

Arról már korábban jelentek meg kimutatások, hogy a világon több tízezer féle okostelefon van már forgalomban, ami nem véletlen, hiszen folyamatosan bukkannak fel (és tűnnek el) gyártók, vagy csak mobilokat saját nevük alatt piacra dobó cégek. Most egy újabb márka hallat magáról egyre többet: a Vernee friss készülékekkel fog előrukkolni a közeljövőben, weboldalára pedig már felkerült az Apollo, ami minden téren a maximumot kívánja nyújtani. Az előlapon egy 5,5 hüvelykes, 1440 x 2560 pixel felbontású kijelző ücsörög, a burkolat alatt pedig a MediaTek Helio X20 lapka csattan ki az erőtől.

Aki esetleg nem ismerné ezt a rendszerchipet, ez egy tíz magos processzorral felszerelt megoldás, amihez jelen esetben 6 gigabájt RAM, valamint 128 gigabájtos adattároló tartozik. A hátlapon egy 21 megapixeles Sony IMX230 szenzor lövi a fotókat, a fényképező alatt helyezkedik el az ujjlenyomat-olvasó, szelfizni a 8 megapixeles kamerával lehet. A fém készülékház aljára USB Type-C csatlakozót szerelnek. A kijelző Force Touch képes, azaz nemcsak az érintéseket, hanem azok erősségét is képes felismerni. A Vernee-nél viszont nem tettek említést az akkumulátor kapacitásáról, a várható árról, és még az sem tiszta, hogy a világ legnépesebb országán kívül más régiókban kapható lesz-e.

Azóta történt

  • Még erősebb lesz a Vernee Apollo

    A nemrég bemutatkozó új márka legütősebb ajánlata a megjelenés előtt tovább növelte a lóerők számát. A tízmagos rendszerchip mellé 6 gigabájt RAM és nyomásérzékeny kijelző jár.

  • Vernee Thor - mondhatni isteni

    Újabb, egyben a legújabb shenzheni gyártó, ahogy az lenni szokott, megnyerő specifikációval és még annál is kedvezőbb árral támad, de a meglepetés az, hogy sikerül is neki.

  • Erődemonstráció - Vernee Apollo Lite

    A Thor sikere után a Vernee tolt egyet második, csúcskategóriába szánt készülékének marketingjén is, bár az Apollo Lite specifikációja ránézésre magáért beszél.

  • 6 GB RAM-mal érkezik a Vernee követező készüléke

    A Thor és az Apollo Lite igen sikeres nyitása után novemberben érkezik a fiatal gyártó harmadik készüléke.

Előzmények

Hirdetés