A Huawei elnöke már „P9”-et használ?

Hirdetés

Április 6-án, azaz két hét múlva szerdán mutatja be legújabb eszközeit a Huawei, és a londoni eseményen, ahol a Mobilarena stábja is ott lesz, szinte biztosan a „P9” és esetleges variánsai játsszák majd a főszerepet. A fémházas masináról már rengeteg kép kiszivárgott, most viszont, a kínai forrás szerint, nem más kezében kapták lencsevégre, mint Ren Zhengfei, a Huawei elnöke.


[+]

Ha a képek hitelesek, akkor tényleg már csak a hivatalos megerősítés hiányzik, hogy ki lehessen jelenteni: a P9 dupla hátlapi kamerarendszerrel, dupla ledes villanóval, lézeres autófókusszal és ujjlenyomat-olvasóval érkezik. A Kirin 950, a 3 gigabájt RAM és a 32 gigabájtos belső tároló is meg lett már említve pletykaszinten, ezek az 5,2"-es P9 tulajdonságai lehetnek.


[+]

Állítólag bemutatkozik majd a P9 Max is 6,2 hüvelykes képátlóval, valamivel erősebb, Kirin 955-ös rendszerchippel, 4 gigabájt RAM-mal és QHD felbontással. A harmadik várható családtag P9 Lite nevet kaphat, illetve Snapdragon 650-es SoC-t, 2 gigabájt RAM-ot és 5 hüvelykes, 1080p-s kijelzőt. Az elnök úr kezében, minden bizonnyal a „sima P9” van.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés