Nincs gond a G Flex 2 processzorával

Hirdetés

Az LG a Las Vegasban megrendezett Consumer Electronics Show alkalmával mutatta be hajlított OLED kijelzővel szerelt készülékének frissített változatát, mely formavilágával és felszereltségével is a jövőt idézi. A G Flex 2 a Qualcomm által eddig hivatalosan is bejelentett legerősebb processzor köré épül, mely gyártási nehézségeiről és túlmelegedési problémáiról számos pletyka kering a világhálón. A rövidesen bejelentésre kerülő Galaxy S6 számos forrás szerint épp ezen problémák miatt épül majd a Samsung saját Exynos processzora köré, legalábbis addig, amíg a Qualcomm ki nem köszörüli a csorbát.

Woo Ram-chan, az LG mobil termékek tervezéséért felelős alelnöke a G Flex 2 egyik sajtótájékoztatója során cáfolta a készülékben is üzemelő Snapdragon 810 lapka túlmelegedési problémáit, a számítási teljesítményével pedig kifejezetten elégedett volt. A CES 2015 során ugyan nem volt lehetőség a probléma ellenőrzésére, de a piaci premiert követően mi is górcső alá vesszük az LG új üdvöskéjét.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • CES 2015: Kezünkben az LG G Flex 2

    A kiállításon ki tudtuk próbálni a koreaiak újdonságát, a hajlított kijelzős, öngyógyító hátlappal rendelkező csúcskészüléket.

  • Ilyen lesz az LG G Flex 2

    Most már szinte biztos a G Flex folytatásának mai bemutatkozása, az LG CES-es standját ugyanis lencsevégre kapták.

  • Még idén érkezhet a G Flex 2

    Az LG hajlított kijelzővel szerelt csúcstelefonjának második generációs változata a hírek szerint még az idei év vége előtt a boltok polcaira kerülhet.

Hirdetés