Nexus X néven érkezhet a Motorola referenciakészüléke

Arról már többször is beszámoltunk, hogy az idei és talán utolsó Nexus okostelefon a Motorola műhelyéből érkezhet. A hardverről is volt szó, egyes források Snapdragon 801-es, mások 805-ös chipsetet helyeznek kilátásba, a legújabb kiszivárgott részletek pedig az utóbbi tábort erősítik. A TK Tech News ugyanis szert tett néhány AnTuTu-s képernyőképre, amelyek egy Nexus X nevű termék eredményeit és hardveres specifikációit listázzák.

Erős hardverrel érkezhet a Nexus X

A fenti információk szerint, amiket természetesen nem szabad készpénznek venni, a Nexus X az elérhető legerősebb Qualcomm SoC-vel, a Snapdragon 805-tel, valamint az Adreno 420-as GPU-val érkezik. Rendszermemóriából 3 gigabájtot mellékelhetnek, a belső tárhely pedig 32 gigabájt lehet, legalábbis az egyik variáns esetében. A kijelző felbontása QHD, azaz 1440 x 2560 pixel lehet, a kamera felbontása pedig 4160 x 3120 pixel, azaz 13,1 megapixel. Bár a fenti információk hitelességét egyelőre lehetetlen ellenőrizni, az szinte biztos, hogy az ősz folyamán érkezik egy újabb Nexus telefon, már csak az a kérdés, hogy pontosan mikor.

Azóta történt

Előzmények

  • Hardveres információk szivárogtak ki a Nexus 6-ról

    A pletykák szerint a Motorola műhelyéből érkező új referenciamodell a GFXBench és az AnTuTu oldalán is feltűnt, eltérő specifikáckiókkal.

  • Mégis készül új Nexus telefon?

    Az Android Police információi szerint a Motorola műhelyében, Shamu kódnév alatt készülhet a következő (és talán utolsó) Nexus okostelefon.

  • Motorola Moto E - olcsó-E vagy?

    Kiválóan sikerült a Moto X, árgyilkos a középkategóriás Moto G, most pedig a filléres kategóriában alázná meg a piacot az újabb Google-mobil, ami itthon továbbra sem kapható.

  • Motorola Moto X - kézről-kézre

    Már éppen azt gondoltuk, hogy a Google kirántotta a csávából a Motorolát, amikor az egészet jól eladták a Lenovónak. Ettől még a Moto X saját kategóriája egyik legjobbja.

Hirdetés