Nemsokára új K-taggal bővül az LG

Még áprilisban lehetett először hallani arról, hogy az LG újabb termékekkel szeretné bővíteni a K-sorozatot. Akkoriban még két modellről volt szó, amik igazából egymás változatai lennének. Most viszont nem a K530 vagy K535-ös mobil bukkant fel a Geekbench adatbázisában, hanem egy LG-K557 modellszámú kütyü, a teljesítményt az alant látható pontszámok mutatják.


[+]

A leírás szerint két gigabájt RAM-mal lát napvilágot a kütyü, a processzort a Qualcomm gyártja, és valamilyen nyolcmagos megoldásról van szó (a 600-as széria lehet a befutó). A táblázat szerint a telefonon már az Android 6.0.1 Marshmallow operációs rendszer teljesít szolgálatot, mást azonban még nem lehet tudni, így kérdéses az adattároló mérete, a kijelző felbontása, valamint az akkumulátor kapacitása is.  Tény viszont, hogy a K-família hamarosan jelentős számú készüléket ölelhet fel, így az LG több kategóriát is le tud majd ezekkel fedni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

  • Amerikában már elérhető az LG K3

    Az LG K-szériájának legolcsóbb darabja éppen csak a kötelezőket hozza.

  • LG blog: LG Cam Plus modul bemutató

    Kipróbáltuk a nyitóakció keretében sok helyen a G5-höz mellékelt, egyébként külön megvásárolható, kamerafogantyús modult.

  • LG G5 - ismerősökkel az ismeretlenbe

    A koreai gyártó dupla kamerás mobiljának az alja kihúzható, és oda többféle modul – bocsánat, ismerős – pattintható. A G5 alaposan felforgatja az okostelefonok álmos koncepcióját, ám nem kompromisszumok nélkül.

  • LG K10 4G - a külső nem minden

    Kívülről mutatós, belülről viszont felszínes: az 5,3 hüvelykes LG K10 túl sok kompromisszumot köt egy nagyon sűrű árszegmensben.

Hirdetés