Német áruházban bukott le az Axon 7 Mini

Hirdetés

A német MediaMarkt idő előtt nyilvánosságra hozhatta az Axon 7 család legifjabb tagjának paramétereit. Az Axon 7 Mini a tavalyi Axon 7-hez hasonlóan 5,2 hüvelykes Full HD kijelzőt kapott, úgyhogy a mini jelzőt nem árt idézőjelesen érteni. Annál is inkább, mert 147,5 x 71 x 7,8 milliméteres házával az új modell méretesebb lett az elődnél, 153 grammjával pedig nehezebb. Ezt nem az akkumulátor indokolja: a mérete 2705 milliamperórára csökkent.

Ha minden igaz, ez a ZTE Axon 7 Mini
Ha minden igaz, ez a ZTE Axon 7 Mini [+]

A fémházas, ujjlenyomat-olvasóval ellátott ketyere lelke a nyolc Cortex-A53 magot használó Snapdragon 617 (a tavalyit a Snapdragon 616 hajtotta meg), memóriából 3 gigabájt, belső tárhelyből pedig 32 jár, amely akár 128 gigabájtos microSD-vel is bővíthető. A két nanoSIM-et befogadó Axon 7 Mini természetesen képes LTE hálózatokra felkapcsolódni, a támogatott sávok egyelőre nem ismertek, ahogy a német ár és az elérhetőség sem. Az új ZTE Axon előlapjára 8, hátlapjára pedig 16 megapixeles kamera került, a szoftver Android 6.0 Marshmallow-n alapszik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

  • Új ZTE készülék, hatalmas teleppel

    A ZTE friss, középkategóriás hardverrel szerelt eszközzel készül, ami akkubajnok kategóriában indul a piaci versenyen.

  • ZTE Axon Max 2 a tesztpadon

    A napokban bizonyossá vált, hogy a ZTE új készülékkel néz a hamarosan megrendezésre kerülő IFA elé, most pedig egy specifikáció is előkerült.

  • IFA 2016: 5,2 hüvelykes a ZTE Axon 7 Mini

    Kicsit furcsa, hogy mennyire nagy mobil kapta meg a mini jelzőt, a kütyü felszereltsége és a hozzátartozó ár viszont korrekt.

  • ZTE Axon 7 Mini - óriásbébi

    Tréfának is rossz az 5,2 hüvelykes Axon 7 variánst Mininek nevezni, a ZTE a gyönyörű fémházas kivitellel, a sztereó hangzással és az ígéretes kamerákkal azonban nem viccel.

Előzmények

Hirdetés