Kevesebb LG G4 fogyhat, mint G3?

Jövő hét kedden érkezik az LG G4, és már nem sok titok maradt a külső vagy a belső tekintetében. Az újdonságok közé a nagy fényerejű kameralencse, a bőr hátlap variánsok és persze az új generációs hardveres komponensek tartoznak, amellyel az LG a G3-nál is jobb készüléket kíván letenni az asztalra. Az IBK Investment & Securities elemzője, Lee Seung-woo is remek mobiltelefonra számít, azonban komolyabb hazai verseny miatt nehezebb feladatra az eladások terén.


A G4-ről már számos kép és információ kiszivárgott [+]

„A bőr hátlapos G4 impresszív terméknek ígérkezik, azonban a piaci helyzet nem lesz előnyös" - mondta Lee a Korea Heraldnak, majd hozzátette, hogy éppen ezért a G4 eladásai nem fogják elérni a G3 házon belüli, rekordnak számító értékeit (az elődből eddig több mint tízmillió darabot szállított le az LG). Az eladásokat a Galaxy S6 és az S6 edge sikere befolyásolhatja leginkább, azok ugyanis jóval népszerűbbek elődjüknél. A Korea Herald egyébként egy másik, meg nem nevezett forrástól megtudta, hogy a Snapdragon 808-as rendszerchip kiszivárgása egyáltalán nem volt szándékos, és a G4 eladásait a problémás Snapdragon 810-nél gyengébb SoC használata is negatívan érintheti. Persze a specifikációról véglegeset csak jövő hét kedden tudunk meg, és a legjobb elemzők előrejelzései sem válnak be mindig.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • Képek és specifikáció az LG G4c-ről

    Hamarosan piacra kerülhet az LG G4 kisebb, olcsóbb testvére, ami a hírek szerint Snapdragon 410 lapkakészlettel és 8 gigabájtnyi tárolóegységgel van ellátva.

  • Törésteszten járt az LG G4

    A TechRax máris kipróbálta, hogy az LG G4 mennyire bírja a strapát. Az első ütést még nagyobb gond nélkül elviselte a készülék, a másodiknál kezdődtek a problémák.

Előzmények

Hirdetés