Nem lesz kasszasiker a HTC WP8 sorozata?

A HTC vezetősége már a Windows Phone 8 alapú készülékek bemutatása előtt bejelentette, hogy komoly reményeket fűz a Microsoft új telefonos operációs rendszeréhez, valamint azt is, hogy rendkívül erős palettával készül. A New Yorkban bemutatott első két telefonja a piaci trendeknek megfelelően intenzív színekben pompázik, valamint a csúcsmodellbe 4,3 hüvelykes HD kijelző és Beats Audio támogatás került. A sajtóbemutató után a WMPoweruser egy kérdőív segítségével próbálta kideríteni, hogy a HTC, Nokia és Samsung Windows Phone 8 csúcsmodelljei közül ki melyiket választaná. Az eddigi szavazatok szerint a finn cég ajánlata messze a legnépszerűbb, méghozzá valószínűleg a 4G LTE támogatás, új kijelző és kamera technika és a vezetékmentes töltők támogatása miatt. Nálunk is ugyanígy alakulna az eredmény? Várjuk a válaszokat

<p> &amp;lt;a href=&quot;http://polldaddy.com/poll/6550714/&quot; mce_href=&quot;http://polldaddy.com/poll/6550714/&quot;&amp;gt;HTC 8X, Samsung ATIV S vagy Nokia Lumia 920?&amp;lt;/a&amp;gt; </p>

Előzmények

  • Így születtek a HTC WP8 mobiljai

    A tajvani gyártó készülékeit a Microsoft operációs rendszerének letisztult formavilága és intenzív színei inspirálták.

  • HTC 8S – WP8 a középmezőnyben [frissítve]

    Könnyű és kompakt, Beats Audio hangrendszerrel felvértezett Windows Phone 8 alapokon nyugvó okostelefonnal rukkolt elő a HTC.

  • HTC 8X – WP8 és Beats Audio

    Élénk színekben is piacra kerül a tajvani gyártó HD kijelzővel, két Full-HD kamerával és Beats Audio támogatással felvértezett Windows Phone 8 csúcsmobilja.

  • Bemutatkozott a Lumia 920

    Kesztyűben is használható WXGA kijelzővel, optikai képstabilizátorral és bivalyerős kétmagos processzorral érkezik a Nokia első Windows Phone 8 mobilja.

Hirdetés