Nem csak a Honor Note 8 mutatkozott be tegnap

A tegnapi nap fő attrakciója egyértelműen a Honor Note 8 volt, ugyanakkor itt mutatkozott be a Honor 5 Play is, ami a 2014-es Honor 4 Play utódja. A készülék fő vonzereje egyértelműen az 599 jüanos (átszámítva körülbelül 25 000 forintnak megfelelő) kínai ár, amiért a felhasználók 5 hüvelykes, 720 x 1280 pixeles kijelzőt, 8 megapixeles, dupla hátlapi vakuval ellátott hátlapi és 2 megapixeles előlapi kamerát kapnak LTE-támogatással és 16 gigabájtos belső tárolóval kiegészülve.


[+]

Hardveres téren nem saját gyártású HiSilicon lapkát választottak a mobilhoz, a MediaTek MT6735 nyilvánvalóan költséghatékonyabb megoldás volt, mindez 2 gigabájt RAM-mal és 1,3 GHz-es, négymagos Cortex-A53 processzorral egészül ki. Az akkumulátora 2200 mAh kapacitású, a dual SIM-támogatás is adott, természetesen csak dual standby módon.


[+]

Kínában már elkezdődött az értékesítés, arany, fekete és fehér színekben válik elérhetővé a kütyü, az ára miatt számíthat némi sikerre, arról viszont még nincs konkrét információ, hogy más piacokra érkezik-e, és ha igen, akkor milyen néven és mikor.

Azóta történt

Előzmények

  • Bemutatkozott a Honor Note 8

    A Huawei fennhatósága alá tartozó gyártó az ígéreteknek megfelelően bemutatta a 6,6 hüvelykes kijelzővel ellátott óriásmobilját.

Hirdetés