MWC: kezünkben az LG KF510

A tegnapi sajtóbejelentés után első utam az LG standjához vezetett, ahol kézbe vettem a három új KF szériás masinát. Fotózni itt is csak a sajtósoknak lehetett, az LG-s alkalmazottak viszont sokkal kedvesebbek voltak, mint samsungos kollégáik.
Specifikációja alapján a KF510 a legkevésbé ütős masina, személyes véleményem szerint viszont ez a leginkább slágergyanús termék. Nem azért, mert jobban csillog, mint a többi, nem is azért, mert jobb a marketing, hanem azért, mert igényes, szép, valamint elképesztően gyors. Tényleg elképesztően, rég láttam ilyet mobiltelefonnál - sőt, talán soha.

A készülék előlapja karcálló üvegből, a többi rész minőségi fémből készült. A cucc mindössze 10,9 mm vastag, a billentyűzet nagyon látványosan bukkan elő a szétcsúsztatás után, a kialakítás nem átlagos, hanem olyan, mint a Nokia luxustelefonjaié (8800 família). A legnagyobb gond, hogy nem támogatja a 3G-t, a leggyorsabb adatátviteli mód az EDGE.
A két legfontosabb dologban, nevezetesen a sebességben és a kezelhetőségben viszont nagyon magasra tette a lécet az új modell. A navigációs szerv érintésérzékeny, ami használhatóság szempontjából elvileg nem a legjobb, de ennél a masinánál nem volt vele gond, sőt: élmény volt nyomkorászni, amit kevés mobilról mondhatok el. Használat közben a LED-ek nyíl alakban felvillannak, látványos. Ami még ennél is jobb, az az, hogy scrollozni is lehet az említett résszel.

A menürendszer sebességét az alábbi videó is jól szemlélteti, melyen a készséges LG-s munkatárs a gép fotózási képességét mutatja be. Az ebben is látható képstabilizátor természetesen csak szoftveres megoldás, nem optikai, de ezt a specifikációs táblán elfelejtették kihangsúlyozni. Annyi gond legyen, a gép így is nagyon ígéretes. Megjelenése az első negyedévben várható.


  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés