Hirdetés

MWC 2019: Az eddigi legkomolyabb tudású Blackview strapamobil

Minden évben rálicitál saját magára a Blackview, de egy rakás másik kínai gyártóval szemben előbb-utóbb tényleg termék lesz azokból a nagy szavakból, amiket mondanak. Most például már bejelentették, hogy a friss, P90-es MediaTek chipset köré is építenek készüléket, de egyelőre a standjuk ékessége a BV9800 volt, amely augusztusban kerül majd piacra 300 dolláros áron.


[+]

A robusztus készüléket egy Helio P70-es, nyolcmagos chipset üzemelteti 6 GB RAM és 128 GB belső tárhely mellett. A rendszer már a 9.0-s Android, a funkciók között pedig megtaláljuk a vezeték nélküli töltést, az oldalsó ujjlenyomat-olvasót, valamint az IP69K szabványú védelmet is. Ez annyiban több az IP68-nál, hogy nagy nyomású forró víznek is ellenáll. Egyébként az IP-skálának most az a legmagasabb értéke, a BV9800 pedig ezen felül a katonai MIL-STD-810G szabványt is teljesíti.


[+]

A készülék hátlapja elég érdekes, mert strapatelefonban ilyen kamerakialakítást nemigen láttunk még, az alapvetően Sony szenzorra építő megoldás három lencsét vonultat fel. 48, 12 és 16 megapixelben tud fotózni eltérő látószögekkel, kapott egy vakut is, úgyhogy nem kizárt, hogy az egyik legjobb fotós teljesítménnyel kecsegtető strapamobilról van szó. A hátlap alá betoltak egy 6580 mAh-s akkumulátort, az előlapon pedig harmatcsepp alakú bevágás (V-notch) látható a 6,3 inches, Full HD felbontású kijelző tetején, amelyben 16 megapixeles előlapi kamera ücsörög.

MWC 2019 utazásunkat a SEAT támogatta.

Azóta történt

Hirdetés