MWC 2017: Európai szervizháttérrel készül a Blackview

Egészen nagy standdal jelent meg a Blackview az MWC-n, rengeteg telefont lehetett látni a standjukon. A fő csapásvonal továbbra is az ütés-, illetve víz- és porálló készülékek körül forog, az akváriumban ücsörgő BV6000s, illetve a fél percenként felcsendülő telefonkoppanás adta meg a stand hangulatát.

Rengeteg készüléket hoztak
Rengeteg készüléket hoztak [+]

Rendkívül büszkén említették, hogy legyártott készülékeik között nagyon kevés a gyári hibás, az általunk felvetett beszédhangszóró-problémákat és időnként előforduló beázásokat rutinosan magyarázták ki, és megnyugtatásképpen közölték, hogy a garanciális rendszer fedi ezeket a problémákat, ha a felhasználó megfelelően, zárt állapotban tartotta a csatlakozókat rejtő szilikonajtókat.

A teszt során egyik halnak sem esett bántódása
A teszt során egyik halnak sem esett bántódása [+]

Kérdésünkre elmondták, hogy alapvetően nem tudnak olyan webáruházat, ahonnan kockázatos lenne ilyen mobilt rendelni, ám mindenképpen érdemes számolni azzal, hogy ha valaki a hivatalos, spanyol oldalon keresztül rendeli magának a telefont, az a garanciális ügyintézés szempontjából egyszerűbb és olcsóbb lehet a végén.

Dupla kamera, fillérekért a Blackview A9-ben
Dupla kamera, fillérekért a Blackview A9-ben [+]

Legtöbb mobiljukon Marshmallow fut, a hardveresen kompatibilis eszközöket igyekeznek frissíteni Nougatra, mutattak is ilyen mobilt, és bár elvileg végleges rendszert láthattunk, egy-két furcsa érdekesség azért volt ezzel kapcsolatban, például a kapacitív gombtrió fölött, a kijelzőn is megjelentek az el nem tüntethető virtuális billentyűk, ezen kívül azonban látszólag nem volt gond az új rendszerrel, a cég állítása szerint még hálózati problémákkal sem találkoztak.

A 2016-os MWC-re kijutásunkat támogattákEuStock.euTelekom

Azóta történt

Előzmények

  • Blackview BV6000 - sötéten bólogat

    A Blackview második, továbbra is érintőkijelzős strapatelefonja nem csak atombiztos, de korrekt hardvert és értékelhető formatervet is fel tud mutatni, versenyképes árcédula mellett.

  • BlackView BV5000 - zsoldoskatona

    A hongkongi cég a strapatelefonok piacán is szerencsét próbál termékével, ami a vetélytársakhoz képes jobban néz ki, IP-védettséget kapott, vállalható a kamera és az ára sem vészes.

Hirdetés